Plastik


Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Oklahoma City Thunder ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Chesapeake Energy Arena'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Houston Rockets 115-112 kazandı.

Maça hızlı başlayan Houston Rockets, Oklahoma'nın maça dağınık başlamasının da faydasıyla farkı çift hanelere çıkardı. İkinci çeyrekte Thunder'ın maça 'resmen', Enes ve Westbrook'un hücumdaki performansıyla başladı. Houston ise James Harden'ın üstün oyunuyla oyunda kalmayı başardı. İki takımın da hücumdaki üstün performansları maç sonuna kadar devam etti ve maçı Houston Rockets 3 sayı farkla kazandı.

Thunder forması giyen Milli pivotumuz Enes Kanter 21 sayı ve 10'u hücum 17 ribaunt ile oynadı. Russell Westbrook 40 sayı 13 asist 11 ribaunt ile triple double yaptı. Kenardan gelen Anthony Morrow, 8'de 6 üçlük isabetiyle 22 sayı üreterek bu iki isme destek sağlayan yegane isim oldu.

Rockets'ta James Harden 41 syaı 6 ribaunt 6 asistle yıldızlaştı. Dwight Howard 22 sayı 8 ribaunt, Trevor Ariza 12 sayı 9 ribaunt, kenardan gelen Josh Smith 14 sayı ile oynadı.

Bu sonucun ardından Thunder, Batı Konferansı 8. sırasında New Orleans Pelicans'ın 1 maçla 1 galibiyet üstünde bulunuyor. Böylece 5 maç kala Thunder ve Pelicans arasındaki playoff yarışı tekrar alevlenmiş oldu.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Google+